• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dynamics 365 for Sales (CRM)

Je hebt Dynamics 365 Business Central (ERP) reeds via ons aangeschaft en werkt hier naar tevredenheid mee.

In Business Central mis je echter uitgebreide functionaliteiten m.b.t. CRM. Business Central is niet geschikt voor het centraal vastleggen van communicatie (e-mails, brieven, telefoongesprekken en bezoeken) met klanten, het bijhouden van verkoopkansen en het versturen van mailings.

Dynamics 365 for Sales is uitermate geschikt als aanvulling op Dynamics 365 als CRM systeem. Dynamics 365 for Sales heeft zelfs een standaard koppeling met Business Central. Klanten, contacten, verkoopoffertes en artikelen worden moeiteloos gesynchroniseerd tussen Dynamics 365 for Sales en Business Central. Daarnaast worden e-mails vanuit outlook direct in Dynamics 365 for Sales geïmporteerd. Op de website van Dynamics 365 lees je meer over de mogelijkheden.

Dynamics Cloud Solutions adviseert je als aanvulling op Dynamics 365 Business Central:

- Dynamics 365 for Sales Professional incl.:

- App voor Verkoop

- App voor Klantenservice

- Power Apps en Microsoft Flow, 

Dynamics 365 for Sales Professional is eenvoudig uit te breiden met teammembers die voor diverse basisfunctionaliteiten (klanten, contacten, activiteiten, taken en opmerkingen) schrijfrechten hebben.

Je hebt een team van 10 medewerkers, waarvan 2 super user zijn (die instellingen gaan aanpassen) en 8 medewerkers die alleen uitvoerende taken hebben. In dit geval schaf je 2 x plan 1 aan en 8 keer een teammember.