• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is een verzameling van diverse bedrijfsapplicaties die volledig met elkaar zijn geïntegreerd en met diverse andere Microsoft toepassing zoals Office 365, Power BI. 

Voor een snellere digitale transformatie is een nieuw type bedrijfstoepassing nodig. Met toepassingen die CRM en ERP samenbrengen, die werken met data en intelligence, en die helpen om nieuwe zakelijke kansen binnen te halen. Die toepassing is Microsoft Dynamics 365.

Microsoft Dynamics 365 for Sales

Maak je klantrelaties winstgevend

De hedendaagse klant is beter geïnformeerd en heeft hogere verwachtingen dan ooit tevoren. Ga een stap verder dan Sales Force Automation met Dynamics 365 for Sales. Hiermee krijg je een beter begrip van de klantbehoeften, knoop je effectiever betrekkingen aan en haal je meer deals binnen.

Microsoft Dynamics 365 for Customer Service

Bouw aan levenslange klantrelaties

De verwachtingen worden steeds hoger. Klanten willen snelle, relevante antwoorden op elk kanaal, zelfs onderweg. Onderscheid je merk met Microsoft Dynamics 365 for Customer Service. Ingebouwde intelligentie levert snellere en persoonlijkere service en voegt waarde toe aan elke  interactie.

Microsoft Dynamics 365 for Customer Service