• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Wij zijn Beatrijs en Ralph Beukers. Wij zijn allebei technisch bedrijfskundig Ingenieur en hebben meer dan twintig jaar werkervaring in diverse commerciële bedrijven.

Beatrijs Beukers-Ghijsen (linkedin profiel)

 

Ralph Beukers (linkedin in profiel)

Beatrijs heeft bij Unilever na diverse logistieke functies SAP geïmplementeerd. Daarna heeft ze diverse hoge Operationele, logistieke functies vervuld bij Philips Lighting om uiteindelijk in 2016 voor zich zelf te beginnen met Ghijsen Medische Techniek.

 

Ralph leidt zowel het familiebedrijf Beukers Marine Instrumentation dat service & onderhoud verleent aan meet- en regelapparatuur op zeeschepen, als ook het bedrijf Hitmetal dat producent en groothandel is in metaalproducten, gepuntlast gaas en hekwerken.

Gedurende onze carrière hebben we diverse typen bedrijfssoftware geïmplementeerd:

  • Boekhoudpakketen,
  • ERP systemen,
  • CRM systemen,
  • Salarisverwerkingspakketten,

Dit zowel bij multinationals als bij MKB en eenmanszaken. Sommige implementaties zijn geleid door consultants, sommige hebben we zelf gedaan. Sommige gingen goed, andere zeer moeizaam.

Dit heeft ertoe geleid dat wij afgelopen jaar een steeds duidelijkere visie kregen over hoe het nou wel zou moeten. In welke valkuilen moet je vooral niet trappen. De grootste kans op succes is er als de eigen betrokkenheid van het bedrijf en haar medewerkers het grootst is. Zie ook onze filosofie.

Als ervaringsdeskundigen en ondernemers, zeggen wij nu heel duidelijk:

Bedrijfssoftware implementeer je zelf, dat kun je zelf! En dat moet je zelf doen!

De traditionele markt van aanbieders van bedrijfssoftware is georganiseerd rond een filosofie van uitgebreide implementieplannen en een grote rol voor consultants en maatwerk, waar bedrijfssoftware wordt aangepast aan de bedrijfsprocessen.

Onze filosofie van "Bedrijfssoftware implementeer je zelf" wordt nergens aangeboden. Dit heeft ons doen besluiten om onze ervaringen met anderen te delen en het voor andere ondernemers makkelijker te maken om het ook zelf te doen. Dit is Dynamics Cloud Solutions geworden!

Wij hebben een aantal bedrijfssoftware pakketten geselecteerd en sommige geschikt gemaakt voor het zelf implementeren in de cloud:
- Microsoft Dynamics 365 Business Central (ERP, boekhouding)
- Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)
- Microsoft Office 365