Onze, en binnenkort ook jouw, 7 succesfactoren!

  • Geplaatst op
  • Door Beatrijs Beukers
  • 0
Onze, en binnenkort ook jouw, 7 succesfactoren!

In de afgelopen maanden hebben we je honderduit verteld over de ‘onzin’ van consultants met hun maatwerk en de voordelen van zelf implementeren. Hak jij binnenkort de knoop door en kies je voor ons? Dan profiteer jij van onze onderstaande 7 succesfactoren!

1. Wij zijn zelf (ook) ondernemer

Wij zijn ondernemer, we kennen het klappen van de zweep en de veel te dure valkuilen. Daarmee zijn wij ervaringsdeskundige, betrouwbaar en een goede sparringpartner. Wij weten waar we het over hebben. Wij zijn zeker geen consultants!

 

2. We hebben lage prijzen

In Nederland zijn wij de goedkoopste. Waarom? Omdat wij geen duur kantoorpand huren of dure consultants in dienst hebben.

 

3. En lage implementatiekosten

Een implementatie kost vaak al zo’n 10.000 euro. Maar koop je een licentie bij ons, dan krijg jij de basisinstellingen er al voor duizend euro bij.

 

4. Wij zijn heel flexibel

Bij ons kun je per maand op en afschalen in licentie. Wel zo prettig toch?

 

5. We zijn de oplossing voor het MKB

Wij zijn er voor ondernemers die uit de voeten kunnen met een standaardproces. Maar ook voor ondernemers met affiniteit voor IT, die zelf kunnen en willen inrichten. Daarmee zijn wij er voor jou, beste MKB-er.

 

6. Wij zijn servicegericht

Stiekem vinden we het gewoon ontzettend leuk om problemen op te lossen en anderen te helpen. We helpen jou dan ook graag op weg en denken mee in oplossingen voor processen.

 

7. Via ons kun jij snel implementeren

Binnen 1 dag de lucht in met standaard instellingen? Dat maken wij graag voor jou mogelijk.

 

Wil jij weten of dit concept ook voor jou werkt, dan helpen we je graag met een proof of concept. Bel vrijblijvend naar: +31 85 3018083

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.