• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

eCoaching via Skype (4)

eCoaching is onderdeel van een projectplan maar kan ook individueel via de website besteld worden. eCoaching heeft het karakter van controle; checken of de inrichting goed is of het vlot trekken van hobbels tijdens de implementatie. 

Voor bedrijven die zelf implementeren, maar er even niet uit komen, biedt Dynamics Cloud Solutions hulp aan via eCoaching. eCoaching houdt in dat we samen met je via Skype jouw probleem oplossen en/of antwoord geven op al je vragen.

eCoaching is onderdeel van een projectplan maar kan ook individueel via de website besteld worden. eCoaching heeft het karakter van controle; checken of de inrichting goed is of het vlot trekken van hobbels tijdens de implementatie. 

eCoaching is geen consultancy, het is bedoeld om je snel op weg te helpen als je vast zit. Het idee is dat je met hulp van de coach zelf tot de oplossing komt zodat je de basis principes van het pakket Dynamics NAV onder de knie krijgt en dat je zelf meer kan oplossen. Je wilt namelijk een super user worden. 

 

E-Coaching kent verschillende typen en er wordt onderscheid gemaakt in: 

Duur 

: minimaal 1 uur en maximaal 3 uur 

Afroep  

: gepland een afspraak is mogelijke na 5 werkdagen 

 

: urgent een afspraak is mogelijk na 3 werkdagen 

 

: crisis een afspraak is mogelijk dezelfde werkdag 

 

 

 

Waarom hebben we deze eCoaching? 

Wij willen dat elke implementatie een succes wordt en we denken dat veel bedrijven dit pakket zelf kunnen implementeren. Mocht je toch ergens niet uit komen of onzeker over zijn over een bepaalde oplossing, dan biedt E-coaching een vangnet. Met dit vangnet zal je altijd een succesvolle implementatie hebben. Het ene bedrijf zal wat meer en het andere wat minder gebruik maken hiervan. Ons referentie Hitmetal (80 mensen) heeft in totaal 11 uur ingekocht. 

 

Waarom is eCoaching duurder dan consultancy? 

Om een superuser te worden moet je niet te gemakkelijk gebruik willen maken van dit product. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat je eerst zelf probeert het probleem op te lossen via eLearning. 

Het zelf oplossen van problemen zal je kennis en vertrouwen in het pakket en de implementatie alleen maar vergroten. eCoaching is bedoelt als laatste check/redmiddel.  

Wij durven te stellen dat 1 uur E-coaching gelijk staat aan minimaal 1 dag traditionele consultancy. Zo'n dag kost gemiddeld Euro 1250,-. E-coaching is veel efficiënter doordat de vragen gerichter zijn en bovendien betaal je geen reiskosten doordat het online is.

Lees meer
eCoaching Standaard
eCoaching Standaard

 eCoaching is onderdeel van een projectplan maar kan ook individueel via de ...
200,00 * Stukprijs: €200,00 /
(242,00 Incl. btw)
eCoaching Urgent
eCoaching Urgent
225,00 * Stukprijs: €225,00 /
(272,25 Incl. btw)
eCoaching Crisis
eCoaching Crisis voor Dynamics 365 Business Central
250,00 * Stukprijs: €250,00 /
(302,50 Incl. btw)
eStrippenkaart
Je hebt al veel tijd besteed aan je implementatie. Je kent Business Central en/of Dynamics 365 for S...
1.500,00 * Stukprijs: €1.500,00 /
(1.815,00 Incl. btw)
* Excl. btw Excl. Verzendkosten
Toon 1 - 4 van 4