Cadeautje van een ondernemer voor een ondernemer

  • Geplaatst op
  • Door Beatrijs Beukers
  • 0
Cadeautje van een ondernemer voor een ondernemer

Hè hè, ben je er eindelijk uit wat voor pakket je neemt, moet je het ook nog implementeren én inrichten. Nu is het implementeren gelukkig geen rocket science, maar een kwestie van tabellen vullen. Het is de inrichting die het proces vaak onnodig gecompliceerd maakt. Want man o man, wat zijn daar veel keuzes in te maken. Zie jij door de bomen het bos nog?

Het drama

Je pakket inrichten, betekent kiezen. Welke functionaliteit ga je wel gebruiken en welke niet? Voor veel ondernemers een regelrecht drama. Het pakket kan immers eerder veel te veel dan veel te weinig. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden. Allemaal velden, wat moet je ermee? Het antwoord is vaak simpel: helemaal niks, want je hebt ze niet nodig.

 

Niets meer en niets minder

Een consultant vertelt je dit niet. Hij zal je helpen jouw processen in het pakket na te bootsen in plaats van adviseren om met standaardprocessen te werken. En o, wil je het nog uitgebreider? Ja, hoor, geen probleem. Uurtje factuurtje wordt het opgelost. Onnodig duur. Wij denken niet als consultant en ook niet als doorsnee IT-partner, wij denken in de eerste plaats als ondernemer. We bieden de ondernemer wat hij nodig heeft, niets meer en niets minder. Wel zo overzichtelijk toch?

 

Betaalbare oplossing voor de MKB-er

Met onze basisinstellingen kan 99 procent van het MKB moeiteloos uit de voeten. Volg je onze handleiding, dan hoef je niets meer aan je instellingen te doen. Wij kozen voor een proces waarin alles gedocumenteerd, doorgetest en goedgekeurd is, kortom; een compleet verhaal. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld geen inkoopfactuur boeken zonder daar een document met een bon achter te hangen. Of dit duur is? Normaal gesproken wel. Dit kost vaak zo’n 10.000 euro. Maar koop je de licentie bij ons, dan krijg je die instellingen er voor duizend euro bij. Waarom? Omdat wij zelf ook ondernemers zijn. En we vonden het tijd voor een betaalbare oplossing voor de MKB-er.

 

Meer informatie of geïnteresseerd in de basisinstellingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.