Wil jij minder werken en meer doen?

  • Geplaatst op
  • Door Beatrijs Beukers
  • 0
Wil jij minder werken en meer doen?

Minder werken én meer doen, een utopie? Niet met Microsoft Flow. Deze nieuwe workflowapplicatie maakt het mogelijk om routinematige taken over applicaties heen te automatiseren waardoor je sneller en productiever werkt. Zo krijg jij meer gedaan in minder tijd. Zeker met de laatste lente-update!

Het kan allemaal

Met Microsoft Flow automatiseer jij als nooit te voren. Vrijwel alle essentiële services van Microsoft zijn nu eenvoudig verbonden. Je creëert geautomatiseerde werkstromen in Dynamics 365 for Sales en Business Central/NAV met handige apps en services. Dit voor het ontvangen van meldingen, synchroniseren van bestanden, verzamelen van gegevens en nog veel meer. Automatisch een case aanmaken in de Dynamics 365 Customer Service app op basis van een mailadres, via SharePoint een aanvraag doen of een geplande e-mail, op basis van gegevenswijzigingen, uitsturen? Het kan allemaal.

 

Excel SharePoint en Microsoft Teams

Doordat Microsoft Flow volledig geïntegreerd is binnen andere Microsoft-applicaties, vindt de transformatie van bedrijfsprocessen gewoon hier plaats. De top drie voorbeelden van deze integraties: Excel, SharePoint en Microsoft Teams. Wij staan te springen om dit alles veelvuldig uit te proberen, jij ook?

 

Advies en hulp

Om de meest complexe klantscenario’s effectief aan te pakken, voegde Microsoft Flow deze lente extra onderscheidende tools toe die helpen om de ‘flows’ betrouwbaarder op te bouwen en in te zetten. Ga je voor het eerst aan de slag met een flow, dan krijg je nu goed advies over de beste werkwijze. Ben je klaar, dan kun je de flow testen met voorbeeldgegevens. En slaagt je flow niet, dan ontvang je een gedetailleerd herstel stappenplan, zodat je de fouten er zo uitvist. Daarnaast staan wij zelf natuurlijk ook altijd klaar voor extra advies en hulp waar nodig.

 

Wat extra informatie over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.