• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Startblokken

Wij geloven in zelf implementatie, maar dat wil niet zeggen dat je het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Om je op weg te helpen, staan er drie startblokken voor je klaar.

Elk van deze blokken biedt een oplossing voor een specifiek probleem. Deze drie blokken zijn los van elkaar te gebruiken, maar voor een optimale start gebruik je ze alle drie!

 

Je begint met de keuze van de licentie. Welk pakket hebt je nodig? Wij kiezen hier voor Business Central Essentials.

 

Basissetting, inclusief helpdesk “A”

In een softwarepakket zitten meer dan 1000 opties die je juist moet instellen om een werkend geheel te krijgen. Staat er eentje fout, dan krijg je een foutmelding. Als bedrijfskundig ingenieur hebben wij voor een basisconfiguratie gekozen die alle basisbedrijfsprocessen vanuit een verantwoord boekhoudkundig perspectief ondersteunt. Inkopen, verkopen, voorraad, productie, boekhouding zit er allemaal in. Wij werken zelf al jaren met deze configuratie, dus succes gegarandeerd! Je hoeft hierna alleen nog maar gegevens (artikel, klant, leverancier) toe te voegen en je kunt aan de slag! 

Formulieren set (6st)

Microsoft Dynamics 365 biedt zelf een standaard lay-out aan. Deze ziet er niet zo strak uit en mist bijvoorbeeld een KVK nummer, wat in Nederland verplicht is. Zelf een lay-out ontwerpen kan in WORD (alleen kosmetische wijzigingen) of RDLC (inhoudelijke wijzigingen). Een programmeertaal leren kost echter de nodige uurtjes. Om je dit te besparen bieden wij 6 lay-outs van basisdocumenten aan. Voor €1000,- ontvang je een keurige lay-out van de verkoopofferte, de verkooporder, de verkoopfactuur, de verkoopcreditnota, de verkoopverzending (pakbon) en de inkooporder aan in zowel het Nederlands als het Engels. Uitbreiding naar het Frans of Duits is mogelijk.

Implementatie Kickstart (8u)

Ben je gecharmeerd van onze opzet, wil je veel zelf doen, maar weet je niet hoe te beginnen? Dan bieden we aan om je te assisteren bij de start van de implementatie! In 8 uur laten we je aan de hand van de handleiding zien wat er moet gebeuren en doen het desgewenst voor. Indien dit op locatie plaatsvindt, hanteren we een minimale afname van 3 uur per keer. Er komen dan ook reiskosten bij. Online is dit slechts 1 uur. Dit startblok is slechts eenmalig en alleen aan het begin van een traject aan te schaffen. Voor latere assistentie verwijzen we graag naar e-coaching.

Bedrijfssoftware implementeer je zélf, samen met onze handige startblokken.

  1. Kies het softwarepakket dat bij je past. 
  2. Kies welke startblokken je wenst te ontvangen
  3. Starten maar!