Werken in de cloud; gewoon goed geregeld

  • Geplaatst op
  • Door Beatrijs Beukers
  • 0
Werken in de cloud; gewoon goed geregeld

Voor veel bedrijven blijft het een absolute nachtmerrie: een gecrashte server. Cloud computing zorgt ervoor dat dataverlies en langdurige storingen voorgoed tot het verleden behoren. Werken in de cloud, via Microsoft, is makkelijker, veiliger én AVG-proof! Kortom; gewoon goed geregeld. Hieronder voor jou de voordelen op een rij.

Werken op jouw moment

Vertraging, files, noodweer. Op jaarbasis missen medewerkers heel wat productieve uurtjes omdat ze te laat op kantoor aankomen. Cloud computing maakt flexibel (thuis)werken beter mogelijk dan ooit. Omdat gegevens en toepassingen overal toegankelijk zijn, kunnen medewerkers flexibel en locatie-onafhankelijk werken. Via hun laptop, tablet of telefoon. Waar en wanneer zij dat maar willen.

 

Super safe

Kies je voor Dynamics NAV in combinatie met Office 365, dan staan al jouw data veilig opgeslagen in de cloud. Dat betekent; geen IT-contracten meer voor het beheer van servers én geen geld- en tijdrovende installaties en back-ups. Microsoft verzorgt alles in de cloud; makkelijk en bovenal super safe! Hier gaat jouw data nooit verloren. Breekt er brand uit binnen jouw bedrijf of vindt er diefstal plaats, dan treft dat slechts materiële zaken. Je belangrijke data is onaantastbaar, daarmee is jouw bedrijf super safe.

 

AVG-proof

Met de ingang van de AVG zijn de cloudservices van Microsoft tevens AVG-proof. Dat betekent dat jij veilig werkt volgens de beveiliging- en privacyregels van deze nieuwe wet. Alle clouddiensten voldoen aan de AVG-verplichtingen rondom het op aanvraag kunnen verwijderen, aanpassen, overdragen en blokkeren van gegevens. Daarnaast beidt Microsoft beveiligingsondersteuning en kennisdeling over de AVG.

 

Wil jij meer weten over werken in de cloud? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.