Dynamics 365 Business Central is er!

  • Geplaatst op
  • Door Beatrijs Beukers
  • 0
Dynamics 365 Business Central is er!

In ons tijdperk van digitale transformatie is verandering het nieuwe ‘normaal’. In verschillende sectoren vindt prachtige evolutie plaats. De meest succesvolle bedrijven plukken daar nu de vruchten van. Zij werken flexibel op flexibele cloudplatforms en voldoen daarmee aan hun klantbehoeften. Ze verzamelen en analyseren op intelligente wijze gedetailleerde data met geavanceerde automatiseringssoftware. Microsoft speelt daar nu slim op in met ‘Microsoft Dynamics 365 Business Central’.

End to end

Business Central is sinds begin april verkrijgbaar. Het biedt organisaties één complete end-to-end-oplossing voor het beheren van financiën, operaties, verkoop en klantenservice. Business Central is goed geïntegreerd met andere Microsoft Cloud oplossingen zoals Office 365. Ook kan Business Central worden uitgebreid met branche specifieke modules en worden gecombineerd met intelligente en gebruiksvriendelijke tools zoals PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.

 

Compleet beeld

De integratie met Power BI biedt extra inzichten en de mogelijkheid om data vanuit andere applicaties, tools en platforms samen te voegen met de data uit Business Central. Dat biedt jou een compleet beeld.

 

Individuele aanpassingen & Developer mogelijkheden

Dynamics 365 Business Central is eenvoudig en op individueel niveau aan te passen door bijvoorbeeld velden toe te voegen of te verwijderen. Zo kun je met de embedded designer de gebruikerinterface naar wens inrichten en uitsluitend data laten zien die voor de gebruiker relevant zijn. De mogelijkheden van Dynamics 365 Business Central nog verder uitbreiden? Dat kan met Visual Studio Code.

 

Wil je meer weten over Microsoft Dynamics 365 Business Central? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.