Maak kennis met iets nieuws: OCR scanning

  • Geplaatst op
  • Door Beatrijs Beukers
  • 0
Maak kennis met iets nieuws: OCR scanning

Microsoft heeft iets nieuws! Document Capture voor Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central. Een complete oplossing voor scannen, filteren van data, registratie en opslag van documenten binnen jouw bedrijf. Klinkt best goed toch, maar hoe werkt het? Met OCR Scanning. OCR wat? Optical character recognition, of in het Nederlands: optische tekenherkenning, het omzetten van tekst uit een afbeelding in bewerkbare tekst. Nog steeds vraagtekens? Wij vertellen jou over deze techniek, de voordelen en de valkuilen.

Uurtje, factuurtje

Dagelijkse kost; uurtje factuurtje, zo ook voor jouw leveranciers. Hoe ga jij zo efficiënt mogelijk om met de inkomende stroom van facturen? Microsoft integreert OCR in haar bedrijfssoftware. OCR analyseert je facturen en plaatst ,dankzij vooraf gedefinieerde documentensjablonen, de gegevens in de juiste velden van Microsoft Dynamics NAV. Sjablonen wijzig je gemakkelijk door de tekst op de gescande afbeelding te markeren en aan de juiste velden te koppelen. Microsoft doet jou een voorstel, jij controleert en boekt; een kind kan de was doen.

 

Val niet in deze kuil

Let wel even op: werk jij met een speciaal mailadres voor facturen en wordt alles wat daarop binnenkomt direct doorgezet naar je server? Pas dan op voor mogelijke vervuiling. Problematisch? Welnee. Je houdt altijd het heft in eigen handen met een handmatige controle. Zoals gezegd, Microsoft doet het voorstel; jij de eindhandeling.

 

Koopje

Nu het leukste onderdeel; de verwerking van de eerste tweehonderd facturen is gratis. Wil je meer weten over deze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.