Hik jij nog steeds tegen die ERP-implementatie aan?

  • Geplaatst op
  • Door Beatrijs Beukers
  • 0
Hik jij nog steeds tegen die ERP-implementatie aan?

Stapte jij in 2017 nog steeds niet over naar een ERP-oplossing in de cloud? Waarom niet? Ik kan het eigenlijk al wel raden. Net als duizenden anderen hik ook jij met name tegen de implementatie van het ERP-systeem aan. Je twijfelt; uitbesteden of toch zelf doen? Ik zeg; zelf doen! Want het is makkelijker en sneller dan het lijkt. Zeker met de handige set basisinstellingen die wij jou cadeau doen.

2000 vinkjes

Microsoft Dynamics NAV kent zo’n 2000 instellingen. Dat zijn 2000 opties, waarmee jij jouw processen kunt finetunen. Normaal gesproken is dat het werk van een consultant. Maar wist jij dat zijn werk veel ingewikkelder klinkt dan het is? Die consultant vinkt slechts 2000 opties aan of uit. Ja, dat is lastig als je de consequenties ervan niet overziet. Maar stel nou, dat die opties en bijbehorende consequenties voor jou reeds tot op de bodem toe zijn uitgezocht…

 

Hoe het makkelijker kan

Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond definieerde ik een basisset van instellingen waarmee ik zelf al jaren werk. De processen testte ik door en door. Met deze set kan 90 Procent van alle MKB-bedrijven uit de voeten. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk(er) kan?

Appeltje eitje

Als je binnen standaardprocessen en standaard grootboekrekeningen blijft, is zelf implementeren dus heel goed te doen. Bestel jij bij ons jouw licentie? Dan krijg je de basisinstellingen en handleiding er gratis bij. Implementeren is dan nog slechts een kwestie van tabellen vullen. Appeltje eitje!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.