In 11 stappen naar een vlotte implementatie!

  • Geplaatst op
  • Door Beatrijs Beukers
  • 0
In 11 stappen naar een vlotte implementatie!

Misschien twijfel je nog; uitbesteden of toch zelf doen? Ik zeg; zelf doen! Want het is makkelijker en sneller dan het lijkt. Zeker met de handige set basisinstellingen die wij jou cadeau doen. Hoe je dit efficiënt aanpakt? In 11 stappen. In deze blog lichten wij een tipje van de sluier op…

1. Denk vooruit!

Wordt het pakket waar jij voor kiest in de toekomst ook nog ondersteund? Ga voor veilig, kies voor een grote bekende ERP-oplossing, zoals Dynamics NAV. Dit pakket wordt wereldwijd door 140.000 bedrijven gebruikt en door Microsoft als hét paradepaardje gezien. Wijzigt er iets, zoals de invoer van de Euro, dan pakt zo’n grote club dit als vanzelfsprekend voor jou op. Zo ben jij altijd bij de tijd.

 

2. Implementeer je bedrijfssoftware in de Cloud

Neem afscheid van eigen IT en servers die onderhoud vereisen en energie, tijd en geld kosten. Dit is niet meer van deze tijd. Houd het simpel én veilig; kies voor de cloud.

 

3. Ga voor standaardprocessen

Zo heb je lage kosten voor de implementatie, want geen tussenkomst van consultants, geen extra testen en aanpassingen na een update en meer kans op succes, want duizenden anderen gingen jou al voor. Dit vergemakkelijkt ook de upgrade naar een nieuwe versie.

 

Neem voor de andere 8 gouden tips snel een kijkje of neem contact met ons op. Wij staan voor jou klaar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.