Wat de consultants je niet vertellen ...

  • Geplaatst op
  • Door Ralph Beukers
  • 0
Wat de consultants je niet vertellen ...

Het begon toen ik jaren geleden voor het eerst Microsoft Dynamics NAV wilde implementeren bij het bedrijf van mijn ouders. Een gelikte verkoper haalde mij binnen. Hij schepte vertrouwen en beloofde specifieke kennis. In de eerste sessie ontving ik dat, van een senior consultant. In de tweede sessie niet. Toen werd deze senior vervangen door een junior zonder ervaring. Hoe de junior dit pakket zou implementeren? Gewoon, door die avond wat instructievideo’s te bekijken. Wat? En daar betaal ik zoveel geld voor? Dat kan ik zelf toch ook? De middelen zijn er. Waarom weet niemand dit?

Geboren uit frustratie

Ik vond het ongelofelijk dat niemand mij vertelde dat dit óók mogelijk was. Dat ik voor zelfimplementatie slechts licentiekosten en instructievideo’s nodig had. En geen dure consultants. Na deze negatieve ervaring implementeerde ik het pakket vervolgens succesvol zelf. In 3 maanden met maar 11 uur e-coaching! Als geboren ondernemer voelde ik de drang deze kennis te delen. De wereld moest dit weten. Daarom bieden wij met Dynamics Cloud Solutions nu de mogelijkheid om zonder tussenkomst van consultants het pakket Microsoft Dynamics NAV te implementeren. Wij zorgen voor de standaardinstellingen en hosting in de cloud. Jij vult de tabellen in, met behulp van instructievideo’s. Veilig, goedkoop en zonder servers. Een oplossing geboren uit frustratie.

 

3 Voordelen

Zelfimplementatie biedt drie voordelen. Ten eerste is het stukken goedkoper. De licentie-, consultancy- en onderhoudskosten zijn lager. En IT-kosten maak je niet, je zit immers in de cloud. Ten tweede heb je een grotere kans op succes. Doordat je eigen werknemers het proces kennen en hier zelf mee aan de slag gaan, ben je sneller. Ook maken zij minder fouten dan consultants. Want wie zit op de blaren? Juist, zijzelf. Ten derde ben je klaar voor de toekomst. Aanpassingen voer jij eenvoudig door en updates downloaden automatisch. Daarbij ben je 24/7 in de cloud aanwezig. Veilig en overal bereikbaar.

 

Zelf aan de slag

Nog te veel ondernemers weten niets van deze mogelijkheid. Mijn ervaring deel ik dan ook graag. Net als mijn kennis van IT, dit pakket en de implementatie ervan. Samen gaan we voor een veiligere, eenvoudigere en goedkopere IT-toekomst.

 

Ralph Beukers, eigenaar Dynamics Cloud Solutions

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.