Werken: anytime, anywhere & on any device

  • Geplaatst op
  • Door Ralph Beukers
  • 0
Werken: anytime, anywhere & on any device

Hoe regel jij jouw zaken? Ga jij nog steeds met de klapper onder de arm naar de boekhouder toe? Neem je eens per week de stand van zaken op? Of laat je je verassen aan het eind van de maand? Dat is toch niet meer van deze tijd? Met Microsoft Dynamics NAV check jij jouw zaken onderweg op je telefoon of ’s avonds op de bank via je tablet; anytime, anywhere & on any device.

Anytime

De database van Dynamics NAV draait op Microsoft Azure, gehost via twee servers. Een in Noord-Europa en één in Zuid-Europa. Deze servers spiegelen elkaar. Dat betekent dat als er eens een storing voorkomt, de andere server het werk overneemt. Zo sta jij nooit stil. Je profiteert van een extra vangnet.

 

Anywhere

Overal waar jij internet hebt, heb jij toegang tot jouw data. Daar komt geen eigen server aan te pas. Werk je graag een dag thuis, geen probleem. Werk je al reizend door Azië vanaf locatie, geen probleem. Werken hoeft niet langer alleen nog op kantoor van 9 tot 5. Het kan op jouw moment, waar en wanneer dat jou uitkomt.

 

Any device

Dynamics NAV is beschikbaar als Windows- en webcliënt, maar ook als app voor IOS en Android. Moest je vroeger nog reizen naar je vaste computer op kantoor, nu check je de laatste stand van zaken snel op je telefoon, laptop of tablet. Snel en efficiënt.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.